Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Ledande proffs vänder sig till ADI

Se vad som gör ADI till den ledande globala säkerhetsdistributören

Våra kunder kräver en högpresterande distributör. ADI:s breda utbud av produkter, konfigurerade lösningar och branschkunskap gör det möjligt för återförsäljare och integratörer att arbeta effektivare och erbjuda tillförlitliga tjänster. Det är därför vi är den ledande distributören av säkerhets- och lågspänningsutrustning.ADI:s e-shop

ADI erbjuder den största onlinekatalogen av säkerhets- och lågspänningselektronik samt möjlighet att hantera hela ditt konto online. Titta igenom och köp över 4 000 produkter kompletta med specifikationsblad, bilder och priser i vår e-shop. Registrera dig idag för ett ADI onlinekonto för att få tillgång till alla våra funktioner för kontohantering: få offerter, kontrollera priser, placera och spåra beställningar och titta i vårt lager när som helst, var som helst, dygnet runt.


Stort urval av de bästa produkterna

Vi samarbetar med mer än 700 ledande leverantörer över hela världen och undersöker, väljer ut och köper in de senaste produkterna. Det garanterar att våra kunder har tillgång till den senaste tekniken och det största urvalet av säkerhets- och lågspänningsprodukter.


Omedelbar produkttillgänglighet

Tusentals artiklar finns i lager varje dag på våra lokala distributionscentraler i Europa. Beställ i e-shopen eller via din säljare. Få leverans dit du vill eller hämta hos oss.


Kunnig försäljningspersonal

Låt oss sköta specialkunskapen. Våra säljare har många års erfarenhet av branschen och deltar i minst 35 timmars utbildning per år, inklusive utbildning gällande nya produkter varje månad. Vi har experter för varje kategori och tillämpning så att våra kunder kan känna sig säkra på att de har de bästa lösningarna för varje jobb.


Tjänster för systemdesign och programmering

ADI har personal med produkt- och teknikexpertis som hjälper till med systemdesign, produktval och teknisk support för alla projekt. Vårt team är dedikerat till att minska kundernas arbetsbörda och göra installationerna enklare och effektivare.


close button