Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Om oss

Den ledande distributören av säkerhets- och lågspänningsprodukter samt ett pålitligt namn bland installatörer och återförsäljare

ADI är den ledande globala distributören av säkerhets-, AV- och lågspänningsprodukter med över 25 års erfarenhet i branschen. Vår omfattande globala närvaro når över 200 platser i 17 länder och kombineras med våra strategiska leverantörsrelationer och fokus på kundservice för att kunna erbjuda ett av de bredaste utbuden av produkter och tjänster av någon lågspänningsdistributör.

Våra kunder

Vi betjänar mer än 100000 kunder globalt, från oberoende entreprenörer till nationella företag, genom att erbjuda tusentals produkter samt tjänster och expertis.

Ledande proffs litar på ADI

Våra kunder kräver en högpresterande distributör. Se vad som gör att ADI sticker ut från konkurrenterna, och varför vi är den ledande säkerhets- och lågspänningsdistributören.

Tjänster och resurser

Det är vår önskan att leverera en exceptionell upplevelse vid varje kontakt – i butik, per telefon och online. Vi stödjer ditt företag med försäljningsstöd före köp, utbildning på begäran och andra resurser för att öka din branschkunskap och hjälpa dig att växa.

close button