Uppgradera till den nya Edge-webbläsaren eller använd Chrome, Firefox eller Safari innan du fortsätter. ADI Global Distributions webbplats stöder inte Internet Explorer efter den 12 mars 2021. close button

Axis

AXIS Companion

AXIS Companion är designat och validerat för att matcha Axis produkter och funktioner. Tät integration av nätverkskameror, högtalare och porttelefoner säkrar att du får ut det mesta av ditt övervakningssystem.

AXIS Camera Station

Med Axis VMS är det enkelt att lägga till flera funktioner till en existerande säkerhetslösning, såsom nätverkshögtalare för att kommunicera med personal, eller porttelefon för audiovisuell identifiering och fjärravläst inpassering.

AXIS Site Designer

AXIS Site Designer är ett verktyg som hjälper dig att välja rätt produkter och tillbehör och även exportera dina konfigurationsinställningar direkt till AXIS Camera Station.

Varför ska du välja Axis?

Axis har en komplett kameraportfölj och en lättanvänd VMS. En bas för integrerade lösningar med kameror, ljud, passerkontroll mm. En viktig del är vilken VMS du väljer. AXIS Camera Station eller AXIS Companion. Axis produkter är kända för att vara säkra och tillförlitliga; högkvalitativa kameror med låga felfrekvenser, hög cybersäkerhet med krypterad kommunikation

Handla per kategori

IP VIDEO
IP AUDIO
ACCESS CONTROL
BODY WORN
RADAR
Se alla Axis-produkter

Axis Partner Program

Ta del av alla förmåner! Ökade marginalmöjligheter, demo- / NFR-produkter upp till 50% rabatt. Utbildningar inom säkerhet, IT samt support i världsklass.

GÅ MED IDAG

AXIS Site Designer

Designa övervakningssystem med VMS och produkter från Axis eller partners. Förenklar, gör projektarbetet snabbare och enklare att skapa och implementera.

LÄS MER

För en smartare och säkrare värld

Vår erfarenhet av att arbeta med nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och passerkontroll bidrar till att skydda människor och egendom och ökar affärseffektivitet och informationsåtkomst.

Smartare perimeterskydd

Se inspelningen av vårt online event och lär dig om tekniska möjligheter för perimeterskydd, allt från fysiska lösningar till det senaste inom kameraanalys.

Se inspelning
Teknisk Support

Oavsett om du behöver hjälp med systemdesign eller har en fråga om en beställning eller produkt kan ADI-teamet hjälpa dig.

KONTAKTA OSS
Axis Academy

Ett komplett utbud av utbildningstjänster och den enda globala professionella certifieringen inom videoövervakningsindustrin.

ANMÄL DIG NU

Videos

Bästa sättet att skydda företag
Upptäck Axis Audio-lösningar
Varför åtkomstkontroll från Axis

Axis möjliggör en smartare och säkrare värld genom att skapa nätverkslösningar som ger insikter för att förbättra säkerheten och nya sätt att göra affärer. Som branschledare inom nätverksvideo erbjuder Axis produkter och tjänster för videoövervakning och analys, passerkontroll, intercom och ljudsystem. Axis har mer än 3 800 engagerade medarbetare i över 50 länder och samarbetar med partners över hela världen för att leverera kundlösningar. Axis grundades 1984 och har sitt huvudkontor i Lund. För mer information om Axis, besök vår hemsida www.axis.com

Back to top