Uppgradera till den nya Edge-webbläsaren eller använd Chrome, Firefox eller Safari innan du fortsätter. ADI Global Distributions webbplats stöder inte Internet Explorer efter den 12 mars 2021. close button

Honeywell MaxPro®

MAXPRO® Intrusion

MAXPRO® Intrusion ingår bland MAXPRO®:s produkter och använder MAXPRO® Cloud för konfigurering, underhåll och hantering. Galaxy Dimension, Galaxy Flex och Galaxy FLEX+ är integrerade med MAXPRO® Cloud.

MAXPRO® Access

MAXPRO® Access låter kunder via MAXPRO® Cloud att säkert och enkelt installera sitt passersystem på alla platser med ethernet/internetanslutning, utan dedikerade PC- eller mjukvarukostnader.

Video som möter kraven för NDAA

Ny 30 serie och 60 serien Video-kamera inkluderar inomhus och utomhus dome, bullet och utomhus PTZ dome, erbjuder exceptionell bildskärpa, säker dataöverföring och kan användas som en del av ett NDAA (sektion 889)-kompatibelt system.

MAXPRO® Cloud

Genom att reducera dagliga avbrott gör MAXPRO® Cloud det enkelt att hantera och övervaka kritiska säkerhets- och företagsinformationsbehov. Detta låter dig vidare fokusera på dina slutresultat, från vilken plats du än befinner dig på.

Handla per kategori

Brand
Passersystem
IP Video
Videoövervakning
Inbrottslarm
Se alla produkter

SMB kommersiella säkerhetslösningar

Utformad för att leverera en högst skalbar och anpassningsbar integrerad säkerhetslösning med tillväxtpotential för ditt företag eller dina kunder.

Läs mer

Enterprise kommersiella säkerhetslösningar

Pro-Watch integrerade säkerhetspaket erbjuder ett komplett ekosystem som kommer att möta alla företagets säkerhetsbehov.

Läs mer

Honeywell Resurscenter

Honeywell säkerhetsnotiser

Om du har köpt och installerat produkt(er) från säkerhetsnotislistan nedan, vänligen följ instruktionerna och uppgradera till den senaste programversionen.

Läs mer
NDAA cybersäkerhetslösningar

Honeywellserier 30 och 60 samt Modum IP-kameror är utformade för att användas som en del av videosystem vilka möter kraven för NDAA 2019, sektion 889

Läs mer
Fallstudier

Honeywell har framgångsrika samarbeten med många företag och erbjuder säkerhetslösningar som motsvarar unika och varierande behov.

Läs mer

Videos

MAXPRO Cloud förklarande video
MAXPRO Access MPA2 infovideo
Honeywell IP Kameror

Honeywell Security är en ledande global tillverkare av passerkontroll, intrångsdetektering, videoövervakning och integrerade säkerhetslösningar för kommersiella och privata marknader. Vår kärnverksamhet är att tillhandahålla innovativa säkerhetsprodukter och tjänster i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Vi levererar: Sofistikerade men kostnadseffektiva lösningar - designade för att ge hög avkastning på investeringen; Integrerad och skalbar teknologi - för att skydda dina investeringar även när dina krav växer och förändras; De högsta säkerhetsnivåerna - för att avskräcka, upptäcka och förebygga faror och minimera finansiella och operativa risker.

Back to top