Please upgrade to the new Edge browser, or use Chrome, Firefox or Safari, before continuing. Internet Explorer will not support the best shopping experience on the ADI Digital Branch site after March 12. close button

Ett branschledande varumärke

Elmdene International Limited är en världsledande tillverkare av nätaggregat och elektroniska produkter för brand- och säkerhetsindustrin.

Handla om Elmdene

Elmdene International: Din pålitliga leverantör av passerkontrollsystem, certifierade 24V-strömförsörjningar och tillbehör. Säkerställ efterlevnad, brandsäkerhet och nätverkssäkerhet med våra godkända strömförsörjningslösningar. Skydda dina lokaler med tillförlitliga säkerhets- och inbrottslarmsystem. Upplev säkerhet först med Elmedes omfattande sortiment av produkter för passerkontroll, brandskydd och nödkraft. Lita på oss när det gäller efterlevnad av säkerhetssystem och batteriövervakning. Välj Elmdene för premiumlösningar inom brand- och säkerhetsbranschen

Strömförsörjning för brand

EN54-4-godkända nätaggregat för brandsystem

Strömförsörjning för inbrott

Certifierade EN50131-6 nätaggregat för kompatibla inbrottssystem

Strömförsörjning för passerkontroll

Robusta nätaggregat som är kompatibla med större system för passerkontroll

Elmdene nätaggregat med livstidsgaranti!

Med förtroende för prestanda och tillförlitlighet hos Elmdene nätaggregat har en utökad garanti införts. Elmdene-serien av nätaggregat är konstruerade och tillverkade med komponenter av högsta kvalitet och garanterar trygghet för kritiska system.

Installera Elmdene-produkter med tillförsikt. "Vårt mål är enkelt: att förse kunderna med högkvalitativa och innovativa produkter som backas upp av förstklassig och kontinuerlig support."

Köp efter kategori


Strömförsörjning för brand


Inbrottssystem PSUs


Lösningar för passerkontroll


PSUs för allmänna tillämpningar

Utvalda produkter

Resurser

Fatta rätt beslut

Strömförsörjningen är den mest kritiska delen av ett brand- eller säkerhetssystem. Det är systemets motor.

Elmdene International: Din pålitliga leverantör av passerkontrollsystem, certifierade 24V-strömförsörjningar och tillbehör. Säkerställ efterlevnad, brandsäkerhet och nätverkssäkerhet med våra godkända strömförsörjningslösningar. Skydda dina lokaler med tillförlitliga säkerhets- och inbrottslarmsystem. Upplev säkerhet först med Elmedes omfattande sortiment av produkter för dörröppningskontroll, brandskydd och reservkraft. Lita på oss när det gäller efterlevnad av säkerhetssystem och batteriövervakning. Välj Elmdene för premiumlösningar inom brand- och säkerhetsbranschen.

close button