Uppgradera till den nya Edge-webbläsaren eller använd Chrome, Firefox eller Safari innan du fortsätter. ADI Global Distributions webbplats stöder inte Internet Explorer efter den 12 mars 2021. close button

W Box Technologies

Övervakningsmonitorer

De professionella widescreen-monitorerna från W Box levandegör alla videor med full HD-upplösning och är mångsidiga med HDMI-, VGA- och BNC-ingångar.

HDMI-kablar

W Box:s HDMI-kablar ger den högsta kvaliteten med överlägsen prestanda för att kunna hantera alla hem-, kommersiella och IT-applikationer.

Strömförsörjningar

Dessa har konstruerats för säkerhetutrustning som kräver tillgång till ett reservbatteri. De tillåter en bred ingångsspänning, de ger en reglerad 13.8V dc-effekt uppbackad med reservbatteriet vid ett eventuellt strömavbrott.

W Box teknik

W Box erbjuder produkter för inbrott, videoövervakning, access, strömförsörjning, ljud- och bild, nätverk, verktyg samt kablar. Alla produkter är noggrant utvalda med ett brett utbud tillgängligt varje dag för våra kunder. Uppbackat med konkurrenskraftig garantier är W Box ett givet val för dina professionella installationer. Köp hela serien av W Box-produkter online.

Handla efter kategori

HDMI-kablar

Högkvalitativa, höghastighets HDMI-kablar med längder från 1 till 15m som stöder 4K @ 60Hz

Intrångssäkra strömförsörjningar

Strömförsörjningar i metallchassi med underhållsladdning för reservbatteri

Monitorfästen

Ett urval av högkvalitativa monitorfästen avsedda för monitorer från 100x100 till 600x600 VESA

Övervaknings-monitorer

Ett stort urval av färgmonitorer med upplösning och färger som levandegör din video

Patchkablar

Cat 5 & Cat 6 patchkablar från 0,5 till 5 m i längd och med ett brett urval av färger

KÖP ALLA PROUDUKTER

Se och köp alla produkter från W box

Ladda ner W Box-katalogen här

Se W Box breda utbud av bildskärmar och tillbehör (HDMI-kablar och CAT5e/CAT6e patchkablar, fästen och strömförsörjningar mm) i den nya katalogen.

Ladda ner

Teknisk Support

Oavsett om du behöver hjälp med systemdesign eller har en fråga om en beställning eller produkt kan ADI-teamet hjälpa dig.

KONTAKTA OSS

Videor

Installation av en tidigare generations IP-kamera till en ny generations NVR
Återställning av ett lösenord till en IP-kamera
Uppspelning av en inspelad video
Nedladdning av en video till en usb-enhet
Anslutning av en ip-kamera till en DVR
Lägg till en enhet och andra visningslägen

W Box Technologies är ett eget varumärke från ADI och erbjuder kommersiella och hemmaprodukter. W Box- produkter finns i mängder av kategorier som omfattar inbrottskydd, videoövervakning, access, strömförsörjning, ljud- och bild, nätverk, verktyg samt kablar. W Box levererar högkvalitativa och tillförlitliga produkter som CAT 5/6-patchkablar, HDMI-kablar, buntband, videoövervakningsmonitorer och strömförsörjningar. Varje W Box-produkt är uppbackad av en konkurrenskraftig garanti. Från ADI finns dessutom bildskärmsfästen, kablage och andra tillbehör att tillgå.

Back to top